zondag 20 november 2016

Tips! Simpel opsteken voor de feestdagen.

Eenvoudig je haar opsteken....
Er zijn heel veel manieren hoe je je haar kunt opsteken. Net zoals fashion heeft haar ook trends! Toch moet je altijd wel een beetje vast blijven houden aan een kapsel wat werkt voor jou. Natuurlijk kun je experimenteren, maar kies wel een kapsel dat past bij jou gezicht en je haartype. Wij van Salon Mooi gingen op zoek naar toffe manieren om je haar perfect op te steken.

Om je haar goed op te steken moet je eerst goed brainstormen over wat bij je outfit en je haar past. Ga je voor een ronde hals dan staat een kapsel wat strak naar achter is geföhnd erg mooi, maar heb je een diepe decolleté ga dan voor een los kapsel.

Tips voor het opsteken van je haar.
Zoek een kapsel dat elegant en natuurlijk is. Pas daarom op met teveel haarlak. Voor het opsteken van je haar geldt: hoe natuurlijker hoe beter. Zorg ook dat het niet te strak wordt opgestoken. Het is juist mooi als het wat losser valt. Heb je je haar net gewassen of is je haar een beetje slap? Gebruik dan dust it poeder van Schwarzkopf op de aanzet. Deze poeder zorgt voor volume bij de aanzet.

Als je schuifspeldjes gebruikt kies speldjes die passen bij je haarkleur. Heb je lang en dik haar? Steek je haar dan niet op als je het net gewassen hebt. Het beste is dat je jou haar een paar dagen eerder al gewassen hebt, dan is het minder zwaar.

Hier onder nog een paar leuke filmpjes voor inspiratie.

<iframe width="480" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/aSBAAd4NZX0" frameborder="0" allowFullScreen=""></iframe>

<iframe width="480" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/FLVFTFU8QgQ" frameborder="0" allowFullScreen=""></iframe>